Användartips

Ett tips till dig som väljer att köpa Gametel bluetooth konsoll till android telefoner är att du först kollar vilket spelutbud appen har. Med tanke på att konsollen kostar en hel del pengar  är det bra att man vet vad som kommer finnas i utbudet så man inte blir besviken. Det är svårt att lämna tillbaka konsollen när man rivit upp paketet eller kartongen och redan testat det.

Frihet att kunna spela var som helst

Med tanke på att detta är en av få konsoller som man kan spela sitt datorspel vart man än är skulle vi starkt rekommendera att spela på alla platser som inte är hemma. Det är en enorm frihet att inte behöva vara hemma i tv-soffan för att kunna spela sitt spel. Du kan exempelvis spela det i raster på skolan eller arbetsplatsen, du kan spela det i din säng, i bilen eller på bussen. Som du förstår finns det enorma möjligheter att använda sig av Gametel:s bluetooth konsoll. Den är extremt popoulär av en anledning, att det är ett bärbart datorspel som inte tar speciellt mycket plats. Dock är nackdelen att det inte finns för Apple och iPhone telefoner vilket det är en stod procent som använder sig av. Dock kommer det givetvis utvecklas inom snar framtid och det inte redan finns.

Med tanke på att man endast behöver koppla kontrollen via bluetooth kan vem som helst spela på konsollen utan några vidare svårigheter att logga in eller liknande. Det gör att du kan låna ut konsollen till dina kompisar och eventuellt ha en tunering eller liknande eftersom alla kan ladda ner Gametel appen från Market.

Lätt att använda

Själva konsollen är inte speciellt svår använd med tanke på att den ser ut som en klassisk spelkonsoll med en styrplatta och fyra styrknappar. Det gör att man kommer lätt in i spelet med tanke på att man lätt lär sig att använda kontrollens funktioner. Detta gör det roligare att spela spel med tanke på att man kan utnyttja fler funktioner och det dessutom finns fler knappar och trycka på än vad det finns när man laddar ner ett vanligt spel från App Store eller Market.

Med tanke på att konsollen håller i ungefär 9 timmars speltid är det ett bra tips att ställa timer på hur länge du spelar med tanke på att det är lätt att tiden rinner i väg utan att man har speciellt bra kontroll på hur länge man sitter och spelar. Ett tips till dig då som tar med dig konsollen och inte sitter och spelar hemma är att ta med dig laddare om det skulle vara så att konsollen dör. Det är tråkigt om man ska sitta i bilen i några timmar och att konsollen helt plötsligt ska ladda ur, då kan det vara bra att ha laddat upp konsollen innan.

Ett till tips till dig som gillar att använda konsollen mycket är att inte trycka för hårt på knapparna då de lättare blir slöa och sämre funktion. Det behövs oftast inte så mycket kraft för att knapparna ska fylla den funktion de är menade för.