Frågor och svar

Funderar du på att köpa en spel konsoll från gametel som har bluetooth uppkoppling kanske du vill ha svar på dina frågor som du säkert har. Här nedanför kommer du få svar på de mest vanliga frågorna som kommer upp. Har du ytterligare några frågor om konsollen som du inte får svar på nedan kan du ringa eller maila kundtjänst på hemsidorna som säljer gametel eller skaparen till gametel.

 

Vad ingår i paketet?

Det som ingår i förpackingen när du köper en gametel spelkonsoll med bluetooth uppkoppling är själva konsollen givetivs. Utöver det kommer det med en liten brukshandvikning där det står hur du startar upp konsollen, hur den fungerar, hur du kopplar den samman med din android, hur lång batteritid konsollen och och massor med annat. Det tillkommer även en sladd som är till för att ladda konsollen.

 

Hur lång batteritid har konsollen?

Konsollen kan vara i gång ungefär nio timmar. Det innebär nio timmar aktivt spelande. Med tanke på att konsollen är bluetooth uppkopplad är nio timmar extremt lång batteritid med tanke på att bluetooth är en känd batteritjuv. Om du exempelvis spelar en timme och sedan tar en paus i två timmar och spelar ytterligare en timme har det endast gått två timmar av konsollens batteritid och inte fyra timmar.

 

Kan man spela vilket spel som helst med konsollen?

Nej, de enda spelen som går att spela med gametel bluetooth konsollen är de spel som finns i gametel appen. Det vill säga ett stort utbud med spel i alla olika genrer och kategorier. Dessutom finns endast appen för Android vilket är viktigt att lägga märke till. Gametel bluetooth konsollen är endast till för Android telefoner och fungerar inte för Apples telefoner iPhone.

 

Hur mycket kostar konsollen?

I Sverige kostar konsollen 549 svenska kronor. Detta är extremt billigt för en datorspels konsoll om man jämför med playstation eller xbox. Dessutom är den bluetooth uppkopplad och går att spela vart man vill. Detta är enorma friheter och en extremt prisvärd produkt.

Vart går det att köpa gametel bluetooth spel konsoll?

I Sverige går det att endast köpa gametel bluetooth spel konsoll på coolstuff.se än så länge. Där kostar konsollen 549 svenska kronor. Konsollen finns ännu inte i butik men med tanke på att den är såpass vanlig är det många som har den och är nöjda över sitt köp. Är du osäker på om du ska köpa konsollen kan du ringa eller skicka ett e-mail coolstuff.se och ställa dina frågor. Du kommer få svar inom kort och eventuellt även få svar på din fråga. Skulle det vara så att du inte är nöjd med din produkt kan du enkelt skicka tillbaka den till coolstuff.se och få pengarna tillbaka dagen efter.

 

Vilka färger finns konsollen i?

Konsollen finns endast i svart med vit text. Så småning om kommer det säkert komma ut andra färger men med tanke på att de allra flesta telefoner är svarta är även konsollen svart för att det ska matcha och se ut som en och samma enhet.